Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργία Υγειονομικών / Ξεκίνησε απεργία πείνας ο Λάμπρος Τσάπαλης / «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο.

Απεργία Υγειονομικών / Ξεκίνησε απεργία πείνας ο Λάμπρος Τσάπαλης / «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο.. Στεκόμαστε στο πλάι των υγειονομικών που σήμερα απεργούν για να μη γίνει καμιά απόλυση, για να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι, για προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού. Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου… Τα αιτήματα της αυριανής 24ώρης πανελλαδικής απεργίας των υγειονομικών, όπως τα διατυπώνει η η ένωση γιατρών εσυ χανίων είναι Συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες των υγειονομικών, δεν αρκούν τα χειροκροτήματα και οι έπαινοι. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο.

«το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου καρδίτσας, στo πλαίσιo της απεργίας των υγειονομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί της τετάρτης (27/11), με την συμμετοχή εκπροσώπων και άλλων φορέων. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς. Στεκόμαστε στο πλάι των υγειονομικών που σήμερα απεργούν για να μη γίνει καμιά απόλυση, για να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι, για προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού.

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη γενική απεργία στις 26 Νοεμβρίου - Τα ...
ΑΔΕΔΥ: 24ωρη γενική απεργία στις 26 Νοεμβρίου - Τα ... from www.economistas.gr
Στην αλεξανδρούπολη, απεργιακή κινητοποίηση στις 10:30 π.μ. Αναβλήθηκε λόγω καιρού, για την επόμενη τρίτη 23 φεβρουαρίου, στις 10.00. Посмотрите твиты по теме «#απεργια» в твиттере. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η ψήφιση του. Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη: Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα!

Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη: Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Ανάλογη απόφαση για τις 7/10 έχει λάβει και η αδεδυ στην οποία η ποεδην είναι μέλος. Στεκόμαστε στο πλάι των υγειονομικών που σήμερα απεργούν για να μη γίνει καμιά απόλυση, για να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι, για προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού. Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου. Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα! .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. Στην αλεξανδρούπολη, απεργιακή κινητοποίηση στις 10:30 π.μ. Τα αιτήματα της αυριανής 24ώρης πανελλαδικής απεργίας των υγειονομικών, όπως τα διατυπώνει η η ένωση γιατρών εσυ χανίων είναι

Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα! Η απεργία είναι όπλο στα χέρια μας, αν έχει απεργούς, αν έχει τη μαζική στήριξη όλων των 3.ένταξη των υγειονομικών στα βαε! Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου καρδίτσας, στo πλαίσιo της απεργίας των υγειονομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί της τετάρτης (27/11), με την συμμετοχή εκπροσώπων και άλλων φορέων.

ΑΔΕΔΥ / 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 26/11 | Αυγή
ΑΔΕΔΥ / 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 26/11 | Αυγή from www.avgi.gr
Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου… Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου καρδίτσας, στo πλαίσιo της απεργίας των υγειονομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί της τετάρτης (27/11), με την συμμετοχή εκπροσώπων και άλλων φορέων. Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη: Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Η απεργία είναι όπλο στα χέρια μας, αν έχει απεργούς, αν έχει τη μαζική στήριξη όλων των 3.ένταξη των υγειονομικών στα βαε! Συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες των υγειονομικών, δεν αρκούν τα χειροκροτήματα και οι έπαινοι. Πανελλαδική απεργία υγειονομικών την τρίτη 23 φεβρουαρίου.

Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα.

Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου καρδίτσας, στo πλαίσιo της απεργίας των υγειονομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί της τετάρτης (27/11), με την συμμετοχή εκπροσώπων και άλλων φορέων. Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου. Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου… Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Μέχρι τη λήξη του ωραρίου, καθώς και 24ωρη απεργία την παρασκευή 10 ιουνίου και. Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή. Ανάλογη απόφαση για τις 7/10 έχει λάβει και η αδεδυ στην οποία η ποεδην είναι μέλος. Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα! Αναβλήθηκε λόγω καιρού, για την επόμενη τρίτη 23 φεβρουαρίου, στις 10.00. Τα αιτήματα της αυριανής 24ώρης πανελλαδικής απεργίας των υγειονομικών, όπως τα διατυπώνει η η ένωση γιατρών εσυ χανίων είναι Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς.

Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η ψήφιση του. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς. Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή. Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην.

Απεργία σήμερα των υγειονομικών - Το ραντεβού στο ΥΜΑΘ ...
Απεργία σήμερα των υγειονομικών - Το ραντεβού στο ΥΜΑΘ ... from www.thessnews.gr
Πώς θα κινηθούν την τετάρτη τα μμμ. Απεργια υγειονομικων 23/02/2021 #covid_19gr #οενγε #απεργια #lockdown pic.twitter.com/hhy7r0q7gh. Посмотрите твиты по теме «#απεργια» в твиттере. Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Η απεργία είναι όπλο στα χέρια μας, αν έχει απεργούς, αν έχει τη μαζική στήριξη όλων των 3.ένταξη των υγειονομικών στα βαε! Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή. Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου…

Απεργια υγειονομικων 23/02/2021 #covid_19gr #οενγε #απεργια #lockdown pic.twitter.com/hhy7r0q7gh.

Η απεργία είναι όπλο στα χέρια μας, αν έχει απεργούς, αν έχει τη μαζική στήριξη όλων των 3.ένταξη των υγειονομικών στα βαε! Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου καρδίτσας, στo πλαίσιo της απεργίας των υγειονομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί της τετάρτης (27/11), με την συμμετοχή εκπροσώπων και άλλων φορέων. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα. Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη: Αναβλήθηκε λόγω καιρού, για την επόμενη τρίτη 23 φεβρουαρίου, στις 10.00. Απεργια υγειονομικων 23/02/2021 #covid_19gr #οενγε #απεργια #lockdown pic.twitter.com/hhy7r0q7gh. Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα).

Αναβλήθηκε λόγω καιρού, για την επόμενη τρίτη 23 φεβρουαρίου, στις 1000 απεργία. Απεργια υγειονομικων 23/02/2021 #covid_19gr #οενγε #απεργια #lockdown pic.twitter.com/hhy7r0q7gh.